• Török Zoltán elismerte a soproni bakit

    szafffi.jpg

    Ha most orosi nyelven beszélnénk, azt mondanánk, hogy emberi mulasztás történt. Történt ugyanis, hogy a Sopron Szekszárd elleni meccsén, a sérüléséből visszatérő Szabó Fanni jogosulatlanul lépett pályára. A fiatal játékost senki nem írta be a jegyzőkönyvbe, ám ennek ellenére edzője mégis pályára küldte.

    A mérkőzés után a Szekszárd ugyan nem óvott - sportszerűen elismerték, hogy nem ezen múlt a mérkőzés eredménye -, de a szövetség a kivizsgálás során mégis elveheti Milovanovicséktól a meccset. Török Zoltán, a soproniak ügyvezetője a csapat honlapjának vendégkönyvégben reagált az incidensre.

    "Sziasztok!

    A Szekszárd elleni mérkőzésen egy sajnálatos emberi hiba történt. 11 játékossal utaztunk el Szekszárdra, köztük a sérüléséből visszatért és már érvényes játékengedéllyel, valamint sportorvosi igazolással rendelkező Szabó Fanni. Játékosunk neve azonban lemaradt a mérkőzés csapatlistájáról. Ugyan nevezhettük volna a helyszínen is (hiszen a lehetséges 12 helyett csak 11 játékost neveztünk), ám sem a jegyzőkönyvbe történő beírásnál, sem a bemutatásnál, sem mi, sem az ellenőr, sem az ellenfél, sem a jegyzőkönyvvezető a hibát nem vette észre. Teljesen jóhiszeműen jártunk el, amikor Szafit a pályára küldtük és a hiba észlelésénél, kb. 15 másodpercnyi játék után, azonnal le is cseréltük.
    Ebben az ügyben bennünket azóta senki nem keresett, sem a Szekszárd, sem az MKOSZ részéről, holott a mérkőzés után akár azonnal nyílott volna rá lehetőség. Amennyiben ezzel kapcsolatban más információval tudok szolgálni, jelentkezni fogok.

    Üdv,
    tz"

    Kíváncsian várjuk a fejleményeket, nevezetesen, hogy az MKOSZ miként reagál a malőrre.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása