• Egymillió forintra büntették az első színészkedő NBA-játékost

    Címkék: flop reggie evans

    Megvan az első áldozata az NBA színészkedés (flopping) ellen hozott új szabályának. A Brooklyn Nets játékosának, Reggie Evansnek 5000 dollárt (cca. 1 millió forint) kell fizetni, mert másodjára is dobálta magát a Los Angeles Lakers elleni 95-90-re elvesztett meccsen, amikor Metta World Peace mellett elhaladva játszotta el, hogy faultolták.

    A videón megmutatjuk, mit csinált Evans:

    És ez volt az előző:

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.11.23. 14:21:50

    ki kell tíltani az nba-ből az ilyentet, vajon mit godolhat a Nagy Denis Rodman az ilyen lajas színészkedésről.

    Rodzservaltersz 2012.11.23. 14:47:57

    1 millió forintra? Akkor gyorsan el kell mennie pénzt váltani nyilván. Ja, hogy a cikkben már írják, hogy 5000 dollár, és zárójelben, hogy ez kb. 1 milla, aha, értem. Idióta cikkíró, hatásvadász cím. Trógerek.

    antika890 2012.11.23. 14:52:36

    És a büntetését forintban fogja befizetni? Vagy miért kell a mi szar valutánkra átváltani a külföldi profi sportoló zsebpénzét? Ne tessék már ilyen idióta újságírást csinálni, tudja jól a magyar ember, hogy mennyi az annyi.
süti beállítások módosítása