• 156 ezer forint egy jegy a Heat-Lakersre

    Könnyű megállapítani, melyek lesznek az idei NBA-szezon legjobban várt meccsei, csak meg kell nézni, milyen áron adják a fekete piacon a jegyeket. Az idei szezon csúcsmeccse természetesen a bajnok Miami Heat vendégjátéka a Los Angeles Lakersnél. Lebron James és Dwayne Wade január közepén az All Star-gála előtt utazik Los Angelesbe, amikorra talán az új edzővel, Mike D'Antonival már összeáll az a játék, amit a nagy bevásárlások után bajnoki címre hajtó Kobe Bryanttől és Dwight Howardtól elvárható.

    A Lakers meccsei hagyományosan különleges események, lássák vendégül a New York Knickset, a Bostont vagy az Oklahomát. A másik piac természetesen New York, ahol mindig is imádták a kosárlabdát, de erős csapatuk már Patrick Ewingék óta nincs, viszont az idei egész jónak tűnik. Jelenleg 6-1-gyel áll a Carmelo Anthony vezérelte csapat, az éjszaka kaptak ki a Memphis Grizzliestől.

    Az NBA-ben egy átlagos jegy ára 124 dollár (cc. 28 ezer forint). A Miami-Lakers meccsre 156 ezer forint.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása