• Egy órája volt dönteni 54 millió dollárról James Hardennek

    harden2_1.jpg

    Egy interjúban nyilatkozott arról James Harden, hogy mindössze egy órát kapott az Oklahoma City Thunder vezetőségétől az új szerződésajánlatuk elfogadására. A 54 millió dolláros ajánlatra kapott szűk egy óra nem bizonyult elégségesnek az előző szezon legjobb hatodik emberének, aki mindössze csak egy kicsi időt szeretett volna a gondolkodásra, ha már ennyire szoros a köteléke a csapathoz.

    A váltásban természetesen nem csak a pénz játszott közre, hanem Harden ambíciója is, hogy végre kezdőjátékosként mutathassa meg, miért is fért be az utóbbi évek legerősebb amerikai válogatottjába az olimpián. Végül a Houston rockets 5 évre szóló, 80 millió dolláros szerződésére bólintott rá, ezzel pedig a liga egyik legérdekesebb párosát alkotja a szintén friss Rockets-szerzemény Jeremy Linnel. Harden pedig megmutatta mire is képes, hiszen per pillanat ő vezeti az NBA pontlistáját 35.3-as meccsenkénti átlaggal és remekül kiegészítik egymást Jeremy Linnel, aki örömmel adta át a vezérszerepet Hardennek, hiszen sokkal jobban bírja a nyomást a tavalyi év felfedezettjénél pláne, hogy szegény Lin nemrég még a saját csapattársait is összekeverte. Kettőjük eddigi legjobb meccse vitán felül az Atlanta Hawks elleni győzelem volt, ahol Harden 45 pontot hozott össze, miközben Linnek majdnem összejött egy tripla-dupla, videó is mutatunk erről.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.11.08. 15:07:15

    jól szórja án a srác.

    szintetikus 2012.11.08. 21:34:32

    Jól döntött. Nagy kár, hogy az OKC elengedte és helyette Westbrook maradt. Túl önfejű és rengeteg lehetőségnél dönt rosszul. Igaz Harden sem brillírozott a rájátszásban, de nézzük meg mikorra ért meg igazán LBJ... Nagy veszteség
süti beállítások módosítása