• A meccsnyerő Harden 80 millió dollárt fog keresni

    James Harden bemutatkozott új csapatában. A 23 éves játékos aláírta szerződését is, így már értjük miért jött el. A következő öt szezonban 80 millió dollárt fog keresni a Hosuton Rockets-ban.

    Ennek örömére dobott 37 pontot és kiosztott 12 asszisztot a Detroit Pistons ellen. Az NBA történetében ez majdnem a legtöbb szerzett pont olyan játékostól, aki csapatváltás után lépett pályára, illetve ezzel ő a negyedik játékos az elmúlt 25 évben, aki ilyen adatokkal fejezett be egy meccset, mert ilyen sok szerzett poontnál nem szoktak még ennyi gólpasszt kiosztani. Michael Jordan, Larry Bird és Dwayne Wade mellé állt be Harden.

    A Houston végül 105-96-ra nyert a Pistons ellen, Jeremy Lin 12 pontot dobott, 8 gólpasszt adott.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2012.11.01. 15:46:56

    Nem is értem hogyan lehet ilyen teljesítményt odatenni úgy, hogy gyakorlatilag pár napja a csapat tagja. Asszem gyakran fogom a Houston meccseit nézni :)

    mehr luft 2012.11.02. 11:40:30

    "A 23 éves játékos aláírta szerződését is, így már értjük miért jött el. A következő öt szezonban 80 millió dollárt fog keresni a Hosuton Rockets-ban."
    (1) a kurva anyád
    (2) ez csúnya leegyszerűsítése a dealnek

    kedves valuska, választhatsz a kettő közül. adjon az isten, szebb jövőt!
süti beállítások módosítása