• Épphogy győzött a Sopron

    Igencsak nyögvenyelősre sikeredett a Sopron Euroliga-nyitánya.
    A francia bajnokság középmezőnyéhez tartozó Arras alaposan meglepte a zöld-sárgákat, és Zsovárék semmilyen szinten nem találták a kulcsát annak, hogyan kerekedhetnének ellenfelük fölé.
    Bár nyerték az első negyedet, de az izzadtságszagú játék továbbra is a soproniak legfőbb jellemzője volt, olyannyira, hogy képtelenek voltak uralni a játékot, így a franciák labdaszerzésekből való gyorsindításokkal átvették a vezetést.
    540zavecz.jpg
    A szünetbeli 5 pontos hátrány nem adott okot őrült aggodalomra, ám a játék képe annál inkább.
    A harmadik játékrész első felében tovább növelték előnyüket a vendégek, főleg Evans és Gomez kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően, ám ekkor varázsütésre feltámadtak Fegyvernekyék, és Johnson, valamint Milovanovic pontjaival szépen lassan megkezdték a felzárkózást. Sőt, a 28. percben ki is egyenlítettek.
    Viszonylag olajozottan működött a gépezet, és a záró felvonás derekán már magabiztos soproni előnyt mutatott az eredményjelző. Az Arras azonban produkált még egy utolsó feltámadást egy 7-0-s sorozattal, de Johnson végső triplájára, már nem volt lehetőségük válaszolni, így egy váratlanul nehéz találkozón csikarta ki a győzelmet Székely Norbert együttese az Euroliga első fordulójában.

    UNIQA EUROLEASING SOPRON –ARRAS PAYS D'ARTOIS  56–52 (12–11, 12–18, 16–8, 16–15) 

    SOPRON: Fegyverneky 8, Zavecz 9, Johnson 16/3, Milovanovic11/3, Krnjics 6. Csere: Teilane 2, Zsovár 4, Pál, Licskai.
    ARRAS: Evans 14/9, Bachvarova, Bade 3/3, Ajanovics 8, Dijon 6. Csere: Gpmis-Halilovic 12/3, Carmona 9/3, Toure.

    További eredmények a csoportból:

    Targoviste – Schio 75-76

    Orenburg – Kassa 70-65
    A Kassa csapatában Krivacevic Tijana 24 percet töltött a pályán, 9 pontot szerzett, leszedett 7 lepattanót, volt 3 szerzett labdája, 3 gólpassza, és 1 kiharcolt faultja.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása