• Iványi még nem játszhat a Cegléd ellen

    Iványi Dalma hazajött Pécsre Törökországból. Ennyi biztos.
    A kiváló irányító sorsáról azonban száz féle pletyka látott napvilágot, s egészen eddig a pillanatig nem lehett tudni, mi lesz a pontos szerepe a PINKK-nél.
    Az első verzió úgy szólt, hogy játékos-edző lesz, ám ezt a szövetség hamarjában meg is cáfolta, ugyanis a magyar bajnokságban ilyen funkciót nem lehet betölteni.
    Iványi Dalma tehát itthon van, és edz. Ennyi biztos. Meg annyi, hogy a mai fordulóban még egészen biztosan nem léphet pályára.
    "Ha a papírjai rendben lennének, akkor már a mai, Cegléd elleni mérkőzésen játszana. Ám ebben a percben még nem rendelkezünk a játékengedélyével. A FIBA licencet ki kell kérni a törököktől, akiknek hét napjuk van ezt teljesíteni. Ha ez a dolog elrendeződött, akkor mindenképpen csatasorba áll  jövő héten, a Szekszárd ellen" - mondta Farkas Sándor, a PINKK vezetőedzője.
    A pécsi játékosok, és szurkolók úgy várják Iványit, mint a Messiást, ugyanis nyeretlenül állnak a tabella utolsó előtti helyén, és Iványi rutinja, harci szelleme minden bizonnyal sokat segítene a városból kirekesztett csapaton.

    iványi.jpg

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása