• Nem csókolta meg Kobe seggét

    Steve Nash-nek mondta viccelődve Bryant, hogy amikor ő MVP címet nyert, akkor Smush Parkerrel játszott, aki szerinte a legrosszabb volt. Parkernek nem kellett volna soha az NBA-ben játszania, de sajnos a Lakersnek nagyon kevés pénze volt kisembert vennie. 

    Az elmúlt két szezonban Kínában játszó Parker rádióinterjúban reagált Bryant nyilatkozatára, mert szerinte semmi különöset nem hallott most, amit ne hallott volna korábban. Parker elismerte, hogy Kobe edzésmunkája csodálatos, ahogy a játéka is. A személyisége viszont borzalmas, és ahogy az emberekkel viselkedik.

    Az első közös szezonjukban Parker megpróbált beszélni Bryanttel a problémákról, ha már csapattársak.Azt mondta Bryant Parkernek, hogy nem beszélhet hozzá, mert ahhoz valamit le kell tennie az asztalra. Talán pont ezért kajált a csapatvacsorán a többiektől teljesen külön ülve Bryant. "A kosárlabda csapatsport, nem egyéni, mint a golf vagy a tenisz. Ha a csapat sztárja vagy, akkor meg kell tenned, hogy minden társad kényelmesen érezze magát. Kobe nem tett meg mindent" - emlékezett vissza Parker.

    "Amikor Kobe-nak jó kedve van, akkor a Lakers is boldog. Amikor Kobe mosolyog, a Lakers is mosolyog. Egyszerűen Los Angeles Brynats-nek kellene hívni a csapatot" - állítja Parker, akit nagyon rossz játékosnak tart Bryant, pedig a játékos egyébként 2005-2007 között csapata fontos statisztikai mutatóiban (harmadik szerzett pontban és asszisztban, második szerzett labdában és sikeres hárompontosban) a legjobbak között volt.

    Parker bevallotta, hogy a második szezonja végén már nem passzolt Bryantnek, aki meccsenként 45-ször dob rá egyébként. Szerinte azért kellett két évad után az NBA-ből eljönnie, mert nem csókolta meg Kobe seggét, nem hajtott fejet előtte. Parker a decemberi kínai liga indulására készül most.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Pecso 2012.10.17. 01:42:08

    Csak a hitelesseg kedveert: Kobe 1161 meccsen 22706-szor dobott kosarra....ami meg a 20-as atlagot sem eri el...nemhogy 45-ot...ketto percet kellett volna raaldoznod, mielott megirod a "cikked"...de amugy szivesen. Ami pedig Smush Parkert illeti....mindegy, ebbe ne is menjunk bele....

    chel 2012.10.17. 11:39:24

    Smush Parker tényleg nem volt egy NBA színvonalú játékos.
süti beállítások módosítása