• Továbbra is veretlen a Sopron

    A PEAC után a másik pécsi csapatot, a PINKK-et is legyőzte az UNIQA - Euroleasing Sopron gárdája.Különös pikantériája volt a mérkőzésnek, hogy a látottak alapján ez számított igazi Pécs - Sopron rangadónak, hiszen az egykori MiZo-Pécs-es B-közép egyértelműen a PINKK mellett foglalt állást, és szinte teljes létszámban képviseltették magukat az örökrangadón.
    A múlt heti, BSE ellen elszenvedett vereség láthatóan nem szegte kedvét Farkas Sándor tanítványainak, olyannyira nem, hogy alaposan meghúzták az első negyedet, melyet 19-17-re meg is nyertek. Ezt észlelvén, riadót fújtak a zöld-sárgák, és a második negyedben mindössze 9 pontot engedélyeztek Rujákéknak.
    A harmadik periódusban ismét magukhoz vették az irányítást a pécsiek, minek következtében a záró negyednek egy pontos baranyai vezetéssel vágtak neki.
    Az utolsó szakaszban Székely Norbert lányai kíméletlenül átrohantak a hazaiakon, így végül sima, 10 pontos különbség alakult ki, melynek eredményeként a Sopron, még mindig a tabella élén áll, a Győrrel holtversenyben.

    PINKK PÉCSI 424UNIQA-EUROLEASING SOPRON 48–58 (19–17, 9–15, 15–10, 5–16)

    PÉCS: Ruják 6/3, Sarok 5/3, Laczi 4, Kovács K. 3/3, Brumermane 12. Cs: Dorogobozuva 7, Török Sz. 5, Pénzes 6, Kováts N. Edző: Farkas Sándor
    SOPRON:
    Fegyverneky 8, Zsovár, Zavecz 6, Milovanovics 16/3, Krnjics 13. Cs: Shenise 7, Teliane 4, Licskai 4, Pál. Edző: Székely Norbert

    640fegyvernekyNF.jpg

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása