• A hét pletykái az NBA-ben: Miért nem ment Deron Williams végül Dallasba?

    deron.jpgKözeleg az alapszakasz, de az NBA-ben még mindig dübörög a pletykagyár. Például arról, hogy Nikola Pekovics semmiképpen sem szeretné elhagyná a Minnesota csapatát annak ellenére, hogy jövőre lejár a szerződése a 2008-ban 31-ként draftolt játékosnak. Steph Curry viszont még várna a szerződéshosszabítási tárgyalásokkal a preseason végéig. A Golden Starte-nek október 31-ig van ideje új kontraktust ajánlani a bokasérüléssel bajlódó játékosnak. A Nets egyik titkos erőssége lehet Andray Blatche, ugyanis a hírek szerint Avery Johnson edző rendkívül elégedett a meglehetősen problémás játékossal, aki hét szezon után távozott Washingtonból, és sokáig egyik NBA-csapatnak sem kellett.

    A 26 éves erőcsatárt végül a Nets igazolta le egy évre, de a szerződés szerint bármikor elküldhetik Brooklynból. Erre viszont kicsi az esély, ugyanis Johnson szerint Blatche lehet a szabad ügynök piac legjobb szerzeménye, aki Brook Lopez és Kris Humphries mellett találhatja magát a kezdőben. Viszont Eric Maynor távozhat Oklahomából abban az esetben, ha a legutóbbi döntősnek sikerült meghosszabbítania James Harden szerződését. A kettő együtt semmiképpen sem maradhat, hiszen az OKC már így a legnagyobb megadható összegért hosszabbított Duranttel és Westbrookkal, ráadásul Maynor mögött ott vár Reggie Jackson, akit 2011-ben 24. helyen draftolt a Thunder.

    Az egyik legérdekesebb hír azonban mindenképpen Deron Williamshez köthető, aki egy friss interjúban beszélt arról, miért nem szerződött végül Dallasba és maradt helyette a New Jerseyből Brooklynba költöző Netsben. D-Will nagyon zokon vette a Dallasszal való tárgyalásai alatt, hogy Mark Cuban klubtulajdonos egyszer sem jelent meg a franchise sorsát nagyban befolyásoló tranzakció megbeszélésein. Ez azért is totálisan érthetetlen, mert a Mavericks két éve direkt a fizetési sapka alá küzdötte magát, hogy egy igazi extraklasszist tudjanak csábítani a csapathoz, amire a dallasi születésű, nagy terveket szövögető Williams tökéletes lett volna. Cuban helyette a Shark Week nevű tévéműsorát forgatta, Williams pedig maradt Brooklynban.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása