• Gilbert Arenas a Lakersbe tart?

    Gilbert Arenast a Los Angeles kosárcsarnokánál látták kolbászolni. Hogy melyik Los Angeles-i csapaténál, a Lakersnél vagy a Clippersnél, azt nem lehet tudni. Az egyik benzinkútnál a benzinkutas csinált pár képet Arenasszal, és meg is kérdezte, mit fog csinálni a következő idényben, ekkor mondta, hogy ebbe a városba tart.

    A pletykák szerint a Lakers tényleg bajnokcsapatot akar építeni a Kobe-éra végét kihasználva. Az irányítónak megvásárolt öreg, Steve Nash, a centernek megvett Dwight Howard mellé most a korábbi fegyveres ügybe keveredő Gilbert Arenast szemelték ki Nash mögé a kispadra.

    Ha igaz ez a pletyka, akkor a Lakers gyenge pontjának tartott kispadot is jelentősen megerősítik. A kezdője pedig eleve verhetetlennek látszik: Nash, Bryant, Metta World Peace, Gasol, Howard.

    A pletykát erősíti, hogy tavasszal is hírbe hozták a csapattal, akkor edzéseken is részt vett, a szerződést is majdnem megkötötték, de végül Raman Sessionst igazolták le.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása