• A legrondább faultok négy percben

    Címkék: video fault

    Ha a kosárlabda ilyen csúnya játék lenne, ahogy ez majd a videón látszik, akkor nagyon kevesen játszanák. Készítettek egy mixet, amiben a pofozkodástól a verekedésen át a legaljasabb lerántásokig minden van, csak azon csodálkozunk, hogy nem halt meg senki, de legalábbis nem sérült le örökre. A pályán mindenkinek ki kell vívnia a tiszteletet, anélkül nem lehet játszani, de arra is felhívjuk a fiatal olvasónik figyelmét, hogy nem ez az érvényesülés útja!

    A videóban Michael Jordantől Lebron Jamesen át Steve Nash-ig mindenki kap egy óriásit. 

    Ezt a videót elrettentésül és okulásul tesszük ki. 

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    vernarancs 2012.09.17. 16:49:54

    Minden csapatsportban van durvulas ahol a csapatok nincsenek kulon terfelre osztva (pl. roplabda). A kezilabda vagy a vizilabda ennel szazszor durvabb.

    HighTroller 2012.09.17. 16:51:05

    játszottam utánpótlás csapatban, fogvédőt vettünk, kellett a palánk alatt.

    dogyi 2012.09.17. 17:02:03

    hát sajnos mindegyik sportágban megvannak ezek a durva dolgok, amit természetesen nem büntetnek megfelelően, mert miért is kéne...

    Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.09.17. 17:26:27

    Az állami cégekhez jöhessenek a felszámolás bajnokai is, a Lázár szarjankó szerint!
    Jelenleg nem kaphat adószámot, és így nem működhet az a gazdasági társaság, amelynek a vezető tisztviselője korábban - egy másik társaságnál - jelentős adó- és vámtartozást halmozott fel. Ez 180 napon át fennálló 15 millió forintos tartozást jelent, kivéve a legnagyobb adóteljesítménnyel rendelkező cégeket, ahol a felhalmozott köztartozás 30 millió forint lehet. Szintén kizárja az adószám kiadását az, ha az új cég 50 százalék feletti tulajdonosa halmozott fel hasonló nagyságú köztartozást.

    Lázár törvényjavaslata lehetővé tenné, hogy ha többségi állami tulajdonú cég vezető tisztségviselőjének - illetve többségi tulajdonjoggal rendelkező tagjának (tulajdonosának) - köztartozása miatt nem kaphat adószámot a társaság, akkor az illető személy 8 napon belül kérhesse az adóhatóságtól határozata megváltoztatását. Az adóhatóság visszavonja az adószám kiadását megtagadó határozatát, és kiadja az adószámot.

    Emellett a hatályos szabályok szerint, aki felszámolásba vitt korábban egy céget, azt a bíróság eltiltja attól, hogy öt évig vezető tisztségviselő, vagy pedig többségi tulajdonos legyen másik cégben. A javaslat szerint ezt a szabályt sem kell alkalmazni az állami cégekre. Lázár javaslatában kéri, hogy a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni lehessen az esetleges új jogszabályt.
    Tulajdonképpen fel sem merülhet csalárd szándék

    Lázár János a törvényjavaslat indoklásában azzal érvel, hogy a jogalkotó célja a csalárd cégalapítás megakadályozása volt. Márpedig az államnál az ilyen szándék "fel sem merülhet", így azt ki kell venni a vonatkozó szabályok alól.

    2012.09.17. 18:47:21

    @dogyi:

    Nem érzem, hogy bármelyik csapatsportnak (kézi,- korárlabda, futball, vízilabdára gondolok) ennyire el kellene durvulnia. Pont a játék szépségét teszik ezzel tönkre, hogy ma már egy gladiátor küzdelemre hasonlít egy-egy meccs. Csak itt szereptévesztés van. Ha küzdelmet akarok nézni, akkor ketrecharcot nézek, nem kosárlabdát. Nos ezért kéne büntetni. Kiemelten.

    dogyi 2012.09.17. 19:06:50

    Teljesen szétrombolja a játék szépségét az tény...az a legszomorúbb hogy pl. a fociban ha vki csinál egy durva szabálytalanságot akkor is max pár meccses eltiltást kap, meg egy számára nevetséges összegű pénzbüntetést, ami nyilván nem lesz elrettentő erejű...jégkorongot ezért nem nézek egyáltalán, most mégis milyen sport az ahol lehet verni egymást (bizonyos keretek között)

    2012.09.17. 21:11:58

    @dogyi: Milyen sport? Mint írtam, gladiátor harc. A rómaiak nagyon ráéreztek erre, tudták, hogy a nézők agresszivitását levezeti a test-test elleni küzdelem, utána pedig kenyeret osztogattak, hogy mindenki jóllakjon. Tiszta pszichológia az egész. Most ugyanez zajlik, csak már szétválasztották az igazi kemény küzdelmeket a "sport"-tól. Persze a megkereshető őrült nagy pénzek így is agresszivitást szülnek - ami persze a sport szempontjából roppant káros, viszont az üzlet dübörög.
    És akik ezt irányítják - nagyon jól tudják ezt. Ezért nem hagyom, hogy a gyerekeim élsportolók legyenek, pedig megvan az affinitás. De nem szeretném tönkretenni az életüket, a kontroll pedig egyelőre az én kezemben van. És addig jó.

    mkuk 2012.10.27. 21:18:22

    Itt nem az agrasszioval van gond, nem attol elkeserito es szanalmas az egesz, hanem attol h a sportag legangyobb alakjai is sunyi szar modon viselkednek. A fociban az egyik direkt kirugja az ellenfel labat, a masik meg annak ellenere h profi, siman eldobja magat es a maradek sportszeruseget is ezzel. A szineszkedes es a sunyulas sztem mindennel tobbet art a sportnak, foleg h a legtehetsegesebbektol is ezt latjuk... hova lett a soprtszellem? Hogyan jut el vki idaig? Nem az lenne a szep ha ki is kap, de sportszeruen teszi azt?
süti beállítások módosítása