• Feltámad a Lakers?

    Vasárnap este a rendkívüli formában játszó Oklahoma City Thunder látogatott a borzasztó mélyen és kilátástalanul játszó Los Angeles Lakershez. A tét nem kevesebb volt, mint a Lakers idei szezonjának kivégzése. A Sportgéza összefoglalta hosszabban a problémákat, mi csak pár dolgot emelnénk ki:

    -nem működik sehogy D'Antoni rendszere

    -Dwight Howard állítólag nagyon rosszul érzi magát, Bryant miatt, illetve a rákényszerített játék miatt (ő nem 2-2-ző center). A hírek szerint az idei szerződését kitölti, de utána Brooklynba költözik, ahova eredetileg is akart. Bryantnek még két szezonja van, Howardnak az túl sok lenne. Csapatgyűlésen estek egymásnak a sztárok.

    -Gasol nem találja a helyét a rendszerben, hónapok óta azzal riogatják, hogy a február 21-i határidővel, a játékosmozgások végén elcserélik

    A Lakers a borzasztó előjelek ellenére fogcsikorgatva, de nyert. Ehhez persze kellett egy magához képesst gyenge OKC, illetve egy önzetlen Kobe Bryant, aki végre megértette, hogy minden meccsen nyernek, amin nem arra figyel, hogy 35 dobott pontja legyen, mert azzal annyi dobáskísérlet jár, hogy megöli a csapatot. A 105-96-ra megnyert meccsen Kobe 14 asszisztot adott, 21 pontot dobott és 9 pattanót szedett. Remek teljesítmény, zsinórban másodszor. Ha ezt az önzetlenséget tudja tartani, aki kisülhet valami jó belőle. Kár, hogy a statisztikák szerint a hasonlóan szarul álló csapatok 12 százaléka jut csak rájátszásba. Ott is a nyolcadik helyen, vagyis jön utána a pofon.

    Nagyon korai lenne ünnepelni Los Angelesben, de az biztosnak látszik, ha Kobe változtat a játékán, Gasolt lelkileg megerősítik és Howard is magára talál, akkor el lehet kezdeni fantáziálni. Nem véletlenül emelte ki a meccs utáni nyilatkozatában D'Antoni, hogy elkezdte osztani a labdát Kobe, és nem erőlteti a dobást. Ez fordulópont lehet a bajnokságban. Gasol újra nagy formában volt, 16 pontot szerzett, Howard viszont küzd tovább a problémáival.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2013.01.28. 16:44:31

    Az a Howard gyerek, jó lenne, ha nem pofázna hanem odatenné magát, ha Kobe tud változni akkor neki is kellene, tudni változtatni. Pedik egy klasszissal jobb játékos Kobe mint ő valaha is volt, vagy lesz. Én nagyon vártam az idei lakerst erre egy túróslóbránert kaptam. Jó most nyertek, de előtte meg egy súlytalan torontótol kikapnak. várom a továbbiakat. mondjuk ha csak nyolc potot dobál mecsenként de nyer a Lakers akkor kevésbé fogom utálni ezt a Howard gyereket. Gasol meg hozza amit tud. És mégvalami, ha rendes játékpercel játszatta a kedves majomállat edzőbá Jamisont szépen hozza is számokat. És mégegy utolsó Earl Carl gyerek jó.
süti beállítások módosítása