• Stephen Jackson Twitteren fenyegetőzött

    stephen-jackson-expressnba-wants-extension-with-spurs_1.jpeg

    A San Antonio Spursben játszó Stephen Jackson nem éppen a nyugis figurák egyike, elég csak megemlíteni minden idők egyik legnagyobb NBA-botrányaként emlegetett Pistons-Pacers-balhét, ahol az akkor még Ron Artest néven futó csapattársával mentek neki fél Detroitnak, így nem csoda, hogy a ma már Metta World Peace-ként ismert védőjátékos és Jackson között szoros barátság alakult ki.

    Ennek az egyik jele például, hogy a pénteki Thunder-Lakers meccsen World Peace-szel összeszólalkozó Serge Ibakát Twitteren fenyegette meg Jackson, hogy legközelebb nagyon vigyázzon, mert ha ezt vele is eljátssza, akkor az első adandó alkalommal szájba veri. A bejegyzéseket azóta törölték, Jackson pedig nyilvánosan is elnézést kért az oklahomai blokkmasinától, de ez nem hatotta meg sem a szövetséget, sem a Spurst, ezért 25 ezer dollárnyi büntetést kellett fizetnie a meggondolatlan szavakért, amik alig pár nappal követték azon kijelentését, hogy az említett detroiti balhén kifejezetten élvezte, hogy lekeverhetett párat a hazai nézőknek. Ibaka és World Peace összeszólalkozása megnézhető a tovább mögött.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása