• Howardot régi csapata verte el

    Dwight Howard most először találkozott volt csapatával, a rendkívül gyenge Orlando Magic-kel. A korábban még bajnoki címről álmodozó Orlando tavaly teljesen szétesett: Howard korán kijelentette, hogy el akar menni, ebbe még az edző, Steph Van Gundy is belebukott. Most szépen álltak bosszút, 113-103-ra nyertek, és ahogy az irányítójuk, Jamaar Nelson mondta a meccs után, mindannyian mondogatták, hogy ez csak egy kosármeccs, de tudták, hogy nem csak ennyiről szól. Sértettségről, fájdalomról, és ezért bosszúról szólt ez az este. Arron Affalo például 30 pontot dobott, de az is megdöbbentő, hogy az utolsó negyedet 40-26-ra nyerte az Orlando.

    Három fontos dolog már látszik:

    A Lakers még mindig nem tudja, mit kellene játszania. Bryant dobott 34 pontot, de nem túl hatékonyan, mert 27-ből 12 dobása volt csak jó. Amikor Bryant 30 pont felett dob, akkor az idei szezonban általában kikap a Lakers (most 1-6-tal állnak).

    Dwight Howard annyira nem tud büntetőzni, hogy a végjátékban mindig lefaultolják, hogy büntetőzzön (ez a Hack-a-Shaq).

    Mike D'Antoni edző nem hisz Pau Gasolban, sokkal kevesebb játékidőt ad neki, és Antawn Jamisont erőltetni. Az utolsó hat percre leültette a kispadra Gasolt.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.12.03. 11:27:59

    ez az edző is rakat fos, ilyen csapatot nem bír győzelemre vezetni, szégyen és gyalázat.

    chel 2012.12.03. 15:43:18

    Howard jobban járt volna a Brooklynnal, vérzik a szívem érte :(
süti beállítások módosítása