• Zombikkal és öregekkel is bajnok lesz Lebron James

    Az ESPN képregényben is elmagyarázza, hogyan fogja megdönteni Lebron James Michael Jordan hat bajnoki címét. A Marvellel közösen készített képregény (ide kattintva megnyílik az egész) leborul James zsenije előtt, miközben szépen fricskázza is a játékost és a csapatát is. A 2010-ben nagy hírverés után (Decision) a Miamiba érkező játékos az előző szezonban megnyerte első bajnoki címét. A vitathatatlanul a jelenleg legmegállíthatatlanabb játékost sokan utálják, és a kritikákat ügyesen összegyűjtötte ez a képregény.

    Mike Miller már majdnem meghal, Battier zombiként agyakat akar enni, Eddie Curry meg olyan dagadt, hogy megrajzolni alig lehet. a történet röviden annyi, hogy Pat Riley James köré építette a csapatot annyira, hogy 2014-ben Chris Bosht és Dwayne Wade-et is elzavarják, majd később Jamest teszik meg játékos-edzőnek, aki még így sem mer a végjátékban magára játszani egy figurát sem. Ennek ellenére a DNS-ét felhasználva Riley-ék nagy játékosgyártásba kezdenek.

    A történetet az olvasó fejezheti be, úgyhogy hajrá!

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása