• Büntetni fogják a színészeket

    Annyit dobálták magukat a játékosok az elmúlt idényekben, és ez annyira visszatetsző volt a szurkolóknak, hogy változtatnak a szabályokon: büntetni fogják a faultra rájátszó játékost.

    A szigorításhoz persze kellett az is, hogy a rájátszásban a sztárjátékosoknak többet kellett a padon ülniük a fault-problémáik miatt, amit szintén nem szeretnek a szurkolók. Mostantól büntetni fogják, ha valaki rájátszik a faultra, vagyis színészkedik. Nem a mérkőzésen, hanem mérkőzés után büntetik a színészeket majd a videobírók.

    Emlékezhetünk a tavalyi sorozatban arra a vicces helyzetre, hogy Lebron James és Paul Pierce azért nem fejezhették be a keleti döntő negyedik meccsének hosszabbítását, mert kifújták őket. A sztárjátékosokat pedig védik, vagyis nemcsak könnyebben segítik őket a védők ellenében, de most már mindentől megóvják majd őket. A sztárjátékosnak a pályán a helye, mert a nézők is azért jönnek.

    A játék része volt mindig, hogy a védők rájátszanak a faultra, hogy a hatékonyan segítsék a bírókat a fújásban, amit persze nevezhetünk sportszerűtlenségnek is, de mindenki tudja, hogy ez a játék része. 

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Shopping 2012.09.28. 19:34:11

    Látszik a blog írójának lövése sincs a fociról.

    C Ronaldo arcozni, méltatlankodini szokott, nem színészkedni.

    Színészkedni pl. Dani Alves szokott, a Barca-ból.

    Nézz utána mielőtt hülyeségeket írsz.
    Tudom én Ronaldo neve jól eladja a cikket, de menjél már....
süti beállítások módosítása