• Vajda eljön a Samsuntól

    vajda.jpgVajda Anna ma délelőtt bejelentette, hogy otthagyja jelenlegi együttesét, a török Samsun-t. Az ok nem meglepő, szakmai és anyagi problémákról van szó.
    Elmondása szerint november 25. óta nem kapott fizetést, és ez így bizony nem járja. A játékos még egy utolsó, hétfői határidőben egyezett meg a klubbal, de miután ekkor sem történt meg a tartozás rendezése, úgy határozott, hogy megszakítja szerződését a török gárdával, melynek színeiben még szombaton pályára lépett egy nagyon fontos mérkőzésen - a tét a csapat élvonalbeli szereplésének megőrzése volt.
    A klubtól korábban távoztt a vezetőedző, Zafer Kalaycıoğlu is, utána segítője, Murat Kumbasar vette át a stafétát, és Vajda Anna szerint a vele töltött időszak nem volt túl átgondolt a csapat minőségi munkáját illetően.
    Az egykori pécsi játékos nem árulta el, hogy hova igazol, mely csapatok keresik. Azt tudjuk, hogy korábban hírbe hozták a Zalaegerszeggel, és szívesen látná őt a PEAC is.
    „A szezonból hátralévő három hónapra csak olyan klubhoz mennék, amely a jövő idényre nézve is előrelépést jelent, amelyben ismét meg tudnám mutatni magam az Euroligában. Végre minőségi munkát szeretnék végezni. Ha ilyen klub most nem akad, akkor szívem szerint itthon maradnék. Elég volt a kalandokból.”- mondta a válogatott kosaras.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása