• 7 éve: Kobe Brynat 81 pontot dobott

    Hét évvel ezelőtt január 21-én dobott 81 pontot Kobe Bryant a Toronto Raptors ellen, ami az NBA-történelem második legtöbb dobott pontja. Az első helyen a behozhatatlannak tűnő 100 szerzett ponttal Wilt Chamberlain áll.

    Kobe 28 sikeres dobást hajtott végre 46-ból. Mekkora öröm lehetett a csapattársának lenni azon az estén! A büntetőről 20-ből 18-at bedobott. A meccs után önmagát meghazudtolva nem eposzi jelzőkkel illette a Black Mambát, hanem arról beszélt, hogy ez kellett a győzelemhez. Őt csak a győzelem érdekli, a 81 dobott pont az csak történt.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2013.01.24. 11:53:31

    szép volt jó volt. a hangsúly a volton van. ugynais négy mecset vesztett a lakers most zsinórban. bizony el kell adi fél keretet és lecserelni az edzőbát, mert kezd égő lenni az idei teljesítmény. mit kezd, durván égő az idei teljesítmény. a csapatból talán Kobe aki jó.
süti beállítások módosítása