• Elköszönt Hutlassától a PEAC

    hutlassa.jpgVáratlan közleménnyel lepte meg rögtön az új év elején szurkolóit a PEAC-Pécs. Megválnak fiatal játékosuktól, Hutlassa Fannitól. A nyáron a válogatottat is megjárt, hármas poszton szereplő Hutlassa szerződésének felbontásáról egyelőre túl sokat nem tudni. Inkább idézzük a PEAC közleményét:

    "A PEAC-PÉCS Női Kosárlabda Csapat vezetése 2013.01.02. napjával a Hutlassa Fannival hatályban lévő szerződését megszüntette, mivel a Klub - orvosi szakvéleményekkel alátámasztott - megítélése szerint, a játékos korábban szerzett (szerződéskötés előtt a Klub által nem ismert) sérülése a versenyszerű sporttevékenység végzésében akadályozza, korlátozza."

    A játékos a Facebookon előbb azt kommentálta, hogy majd a bíróságon találkoznak, majd törölte a posztot.

    A korábban MiZo-Pécs, vagy Pécs 2010 néven ismert klub is már számtalanszor futott bele abba a problémába, hogy idő előtt volt kénytelen megválni több játékostól, a szerződéskötéskor nem ismert sérülés miatt. Hutlassa 12 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban, 4.7-es pontátlaggal rendelkezett, 3.7 lepattanót szerzett meccsenként, és 19.8 percet töltött a pályán átlagban.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása