• LeBron James minden telefonhívás előtt Michael Jordan ellen küzd

    lebron-jordan_1354878296.jpg_595x334

    Michael Jordan óta nem volt LeBron Jameshez hasonló kaliberű játékosa az NBA-nek, nem is csoda, hogy sokan - mint például Phil Jackson is - arra is esélyesnek tartják a Heat kosarasát, hogy egyszer többre viheti Air Jordannél.

    A Sports Illustrated magazinnál az idei év sportolojának választott James azt is elárulta az újságnak, hogy a telefonja képernyővédője egy photoshopolt kép Michael Jordanről, ahogy ellene védekezik. Bevallása szerint Jordan volt gyerekkora legnagyobb hőse, aki nagy hatással volt arra, hogy ma ott tart, ahol. Ezzel a fotóval motiválja magát, hogy egyszer majd a legjobb lehessen. Az egyelőre nem biztos pontosan melyik kép szerepel King James telefonján, mindenesetre akár ez a fotó is lehetne.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.12.07. 14:15:24

    nem látom ennek a cikknek az értelmét.

    igel15 2012.12.07. 15:22:29

    james csak szeretne jordan lenni es ez egy teljesen ertelmetlen cikk
süti beállítások módosítása