• Utolsó másodpercben kapott ki a Lakers

    A Los Angeles Lakers hazai pályán nem tudott nyerni az Indiana Pacers ellen, így 7-8-as győzelem-vereség mutatóval állnak a bajnokságban. 77-77-es állásnál a Lakers kivárásra játszott: George Hill pattogta a labdát jó húsz másodpercig, majd megindult a gyűrű felé, hogy Pau Gasol és Dwight Howard felett sima ziccert dobjon.

    Az influenzával küzdő Kobe Brynat kihagyta a délelőtt edzést, ennek ellenére 44 percet játszott, dobott 40 pontot, karrierje során 114. alkalommal. Tíz pattanója mellett eladott tíz labdát. Pau Gasol és Metta World Peace borzalmasan dobott, ahogy a kispad is: előbbiek ketten 17 dobásból csak hármat értek el, utóbbiak15-ből kettőt.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    én már a fény gyermeke vagyok 2012.11.28. 11:32:13

    Direkt megegyeztünk az idény elején, hogy Bryant keveset fog játszani és azt rosszul fogja tűrni. Erre kap 44 percet. Az a gyökér edző nem olvas szaklapokat?

    dzsedi 2012.11.28. 11:33:45

    kezd rettenetesen égő lenni az idei szereplése a csapatnak.

    drani 2012.11.28. 12:08:13

    azért ezt illett volna kivédekezni gasolnak, és akkor nem buktam volna a fogadást

    itchap 2012.11.28. 12:13:38

    Soha nem bírtam Kobe-t, bár beismerem a liga legjobb játékosa (igen, ő a legjobb! nem James!). Valahogy idegesített mindig, ahogy kivétel nélkül mindenben Jordant majmolta, még a nyelvkiöltésben is. Hol vannak már a régi szép idők nagy mesterei, akiket német nyelven néztünk faterral szotyizva a fotelben, DSF-et bámulva minden délután! :) Ha valaki egy ilyen névsort össze tud rakni a mai sztárok közül, az előtt megemelem a kalapom:
    Jordan, Barkley, Ewing, Olajuwon, Stockton, Miller, Robinson, Kemp, Drexler, Mullin, Mourning, Mutombo, Pippen, Rodman. És egy picit visszább: Bird, Magic, és persze Thomas.
    Igen, jól látjátok, Shaq még véletlenül sincs a listán!!

    dzsedi 2012.11.29. 13:39:22

    Bryant,James,Howard,Bynum,Rondo,Durant,Duncan,Garnet,Wade,Love,Gasol,Chandler,Anthony,rodmanre nem jut eszembe senki:) amúgy igazad van nagyon ütős időszak volt a 90-es évek közepe.
süti beállítások módosítása