• Dennis Rodman 60 dollárért eladó

    Címkék: dennis rodman

    rodman.jpg

    Úgy látszik Dennis Rodman fénysebességgel közelít a valóság-show-s hulladékcelebek világába, legalábbis erre enged minket következtetni az a hír, miszerint egy cég 60 dollárért segít nekünk, hogy együtt nézhessünk kosármeccset a volt lepattanókirállyal.

    A megfelelő összeg befizetése esetén lehetősége nyílik bárkinek, hogy december elsején együtt nézze meg a Chicago - Philadelphia mérkőzést a Féreggel, amiért cserébe még közös fotót is készíthet vele, részt vehet a meccs félidejében tartott beszélgetésen a sztárral, indulhat a jelmezversenyen és még a tombolán is, ahol egy dedikált Rodman-mezt lehet nyerni, sőt 130 dollárért már egy dedikált fotó is jár!

    Nem mintha rosszmájúak akarnánk lenni, de a jelmezverseny és az italozás pontosan az a fajta program, aminek a végén Dennis Rodman általában totál részegen női ruhába öltözve motorozik. Ha valaki éppen Chicagóban jár, és szeretné látni, ahogyan Dennis Rodman kisminkelve csajozik háttal a tévének, kezében egy appletinivel, az igazán kifizethetné azt a fránya 60 dolcsit, hogy aztán elmesélje nekünk, milyen volt a dölöngélő Rodman mellett pisilni a férfivécében.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.11.22. 12:51:54

    megvolt a buls-os meze feketében. imádtam a 91-est.

    bread 2012.11.22. 14:07:11

    Nem hittem volna, hogy valaha rosszul leszek attól, amit egy kosaras blogon olvasok, de most mégis ez történt. Gőzöm nincs, mit csinál mostanság Rodman, de kosarasnak nagy volt, az biztos. Lehet, hogy iszik, és ha kedve van csajnak öltözik, mindkettő az ő dolga.

    De hogy Ti mi a szöszre alapoztok, amikor róla írtok, arról fingom nincs.

    "A jelmezverseny és az italozás pontosan az a fajta program, aminek a végén Dennis Rodman általában totál részegen női ruhába öltözve motorozik."

    A jelmezverseny és az "italozás" szabatos megfogalmazása angolul ez volt (mert bár véleményhez hírforrást megadni luxus, csak sikerült megtalálni):
    "Dress Like Dennis" Fan Costume Contest with Prizes

    Szóval nem Dennis öltözik be bárminek/bárkinek, hanem a rajongók próbálhatnak meg rá hasonlítani.
    Italozásról egy hang nem esik, ezt már Ti költöttétek hozzá, ha csak azt nem tekintjük annak, hogy két italjegyet kaphat, aki belépőt vesz. (Ami persze nyilván nem azt jelenti, hogy DR mindet begyűjti, hogy egészen Pestig hányhasson sugárba, egyenesen bele a sapitokba).

    Vagy ez úgy működik, hogy egyszer berúgunk = mindig berúgunk? Egyszer buliból csajnak öltözünk = mindig csajnak öltözünk? Nem akarlak Titeket olyan nehezen megfogató dolgokkal traktálni, mint egy ember aktuális hangulata, a közönség reakciói, sajtó/PR-elvárások, a helyszínnek megfelelő viselkedés stb.
    Gondolom, Ti is látjátok, amikor Obama kockára szívva járkál szanaszét a világban, mert kurvára nem tud disztingválni, és hát ugye volt időszak, amikor spanglizott. Azt is látjátok napról napra, amint miniszterelnökünk szélsőséges liberálisként osztja a katolikus egyházat, ahogyan tette régen.

    Örülök, hogy Nektek még soha egy korty nem gurult le a torkotokon, miközben kifogásolhatatlan a nemi irányultságotok, és egyáltalán: lelketekben olyan tiszták vagytok alig leplezett felháborodásotokkal, mintha egy Blikk-újságírót olvasnék - az elegánsan ironikus stílus legalábbis már stimmel.

    Összefoglalva a bejegyzést:
    - első mondat: egy kurva szarul megírt felütés, feltételezésekkel dúsítva;
    - második mondat: egy rosszul kivonatolt program innen: www.livingsocial.com/events/533462-dennis-rodman-viewing-party-experience
    - harmadik mondat: bornírt következtetések, hibás feltételezések alapján;
    - negyedik mondat: "ki-a-fasza-gyerek-aki-fikkantja-rodmant"... mentális magömlés a harmadik mondatra alapozva (kicsit korai elmenetel, de majd megtanuljátok visszatartani).

    "Az igazi sport mindenek felett"... Ja. Persze.

    evaKING_bb 2012.11.22. 15:53:44

    mi lenne, ha nem baszogatnátok Dennist? miliió éve szeret bulizni, kefélni, pörögni. ez nem új hír. a lényeg, hogy kiváló játékos volt és a mai napig egy jószívű csóka. pénzre pedig kurvára nincs szüksége gagyi haknikból. elvan ő a befektetéseiből. ő már csak a poénoknak és az élvezeteknek él.

    mondjuk az se újdonság, hogy egy gagyi blogon rosszindulatú ferdítések és félrefordítások olvashatóak.

    evaKING_bb 2012.11.22. 15:57:18

    "sajó dé" örülnél, ha előtted is sorban állnának a lányok las vegas-ban, hogy keféld meg őket. de valszeg csak egy gépbuzi nyomorék vagy.

    uborkagyalu 2012.11.22. 16:42:04

    Eléggé szétcsúszott fazon, de az nem menő, ha erre még ráteszünk egy lapáttal, mondván "róla bármit le lehet írni".

    Oktató Oktató 2012.11.23. 00:16:47

    Dzsedi kiválóan szarráverte a cikket.

    Harsányan röhögve (mentális magömlés megvolt :D) olvastam hozzászólását.

    Aki nem tud angolul az ne NA KI A FASZA GYEREK DÖGLÉGY ZOLEE MEG A KIBASZOTT KARTELkedjen mert jön a Chemotox.

    dzsedi 2012.11.23. 14:27:13

    @Oktató Oktató:

    mit vertem én szét? érdekes a humorérzéked. A Ganxta nem hokiban utazik? nemértelek bazzmeeg!

    bread 2012.11.23. 22:27:37

    @Oktató Oktató: igazából én voltam (alul van a kommentelő nickje). és köszi! :)
süti beállítások módosítása