• Képtelen nyerni a Sopron

    Címkék: sopron eurolia

    johnson.jpgHaldoklik a Sopron az Euroligában, ez kétségtelen. Öt forduló után egyetlen győzelemmel dicsekedhetnek, bár ez a szó ebben az esetben nem is igazán helytálló.
    Hogy minek köszönhető ez, arról nyilván megkérdezzük a későbbiekben Székely Norbertet is, hiszen mi is kíváncsiak vagyunk, mi az a tényező, ami miatt csapata egész egyszerűen képtelen nyerni. Pedig nem kéne sok... csak 5-6 ponttal maradnak alul folyamatosan, ami azért még nem jelenti a világ végét. Másrészt viszont mégis. Hiszen teljesen mindegy, hogy meccsenként 20-szal verik agyon őket, vagy két kipörgő triplán múlik a meccs.
    Jövő héten tartunk majd az Euroliga alapszakaszának felénél, de reálisan nézve a továbbjutás már most elúszni látszik.
    A Sopron gyakorlatilag négy emberrel próbál hétről-hétre csodát tenni, hiszen a Fegyverneky - Johnson - Milovanovics - Krnjics kvartetten kívül nincsen ütőképes embere a zöld-sárgáknak, aki nemzetközi szinten képes lenne stabil és kiemelkedő - vagy legalábbis hasznos - teljesítményt nyújtani.
    Íme a száraz tények:

    UNIQA EUROLEASING SOPRON–MUNICIPAL TARGOVISTE (román) 82–87 (16–19, 32–32, 19–14, 15–22)  

    SOPRON: Fegyverneky 11/3, Zavecz 2, Johnson 23, Krnjics 15, Milovanovics 30/15. Cs: Pál, Licskai, Böröndy 1, Weninger. Edző: Székely Norbert
    TARGOVISTE: Babkina 20/3, Currie 15/3, Marginean 26/3, Robbins 10, Bjelica. Cs: Tyihonyenko 5, Miljkovics 1, Matic 8, Stoenescu 2, Hutanu. Edző: George Dikeulakosz

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása