• Ma értékelték Rátgébert (frissítve)

    A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének szakmai bizottsága ma értékeli a férfi válogatott szövetségi kapitányának, Rátgéber Lászlónak a munkáját. Az információk szerint nem egyértelmű, hogy Rátgéber folytatja-e a válogatott vezetését, mert az elnökség megosztott a szakvezető munkájának megítélésében.

    A januárban kinevezett Rátgéber irányította válogatott a nyári Európa-bajnoki selejtezőben három győzelemmel és öt vereséggel zárt, nem jutott ki a 2013-as szlovéniai Eb-re. A válogatottunk messze nem volt teljes, fontos játékosok mondták vissza a szereplést, illetve nagyon sok sérült is volt.

    Az MKOSZ szakmai bizottsága elfogadta Rátgéber László férfi szövetségi kapitány beszámolóját, a szakember sorsáról az elnökség dönt Győrben

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    iparterves 2012.10.26. 18:20:26

    Azt sajnálom, hogy Ránky Matyi nem tudott nagy eredményt elérni a felnőttekkel. Ha valaki, akkor ő jó volt.
süti beállítások módosítása