• Az Avendia a spanyol Szuperkupa-győztes

    Lejátszották Spanyolországban a Szuperkupa döntőt, melyet 9 ponttal az Avendia csapata nyert meg. A hazaiaknál Hodgens és Suliciute is kitett magáért, előbbi 19, utóbbi 13 pontot termelt, emellett a két spanyol válogatott is meghatározó volt, Xargay 11, Fernandez 10 egységig jutott.
    A Gironanál Monroe (16), Sarr (15) és Jordana (11) alkotott maradandót, de ez kevés volt ahhoz, hogy megszorítsák az Avendiát, akik zsinórban harmadszor hódították el a Szuperkupát.

    "Tudtam, hogy nagyon fontos kezdete lesz a szezonnak, és ha megnyerjük ezt a meccset, sokat segítene a csapaton, tehát ez egy nagyon fontos első mérkőzés volt. Ma és holnap még élvezzük a Szuperkupa-győzelem mámorát, aztán elkezdjük még jobban összerakni magunkat a bajnoki rajtra" - mondta Xargay, az Avendia válogatott kitűnősége.

    A Parfumerias Avendia első mérkőzése a bajnokságban október 20-án lesz a Rivas Ecopolis ellen.

    AVENIDA 68- GIRONA 59 (15-17, 15-12, 17-13, 21-17)

    Avenida: Xargay (11), Fernández (10), Roneeka Hodges (19), Powell (3), Sulciute (13)
    Csere: Pina (6), Pascua (4), Antoja (2), Isa Sánchez (0).

    Girona: Jordana (11), Carbó (4), Feaster (4), Sarr (5), Sarr (15), Monroe (16)
    Csere: Beld (5), Freixanet (2), Bravard (2), Bou (0)

    avendia suprcopa.jpg

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása