• Sport TV: Adria Liga és Szolnok-meccsek

    A véghajrában ugyan, de megszületett a televíziós megállapodás a Szolnoki Olaj KK Adria-ligás hazai, illetve idegenbeli mérkőzéseinek közvetítéseiről. Tizenhárom találkozót biztosan játszik a Tiszaligeti Sportcsarnokban Pór Péter együttese, ezek elvben mind láthatóak lesznek a Sport Tv csatornáin, sőt, az előzetes tervekhez képest kellemes meglepetés, hogy szerencsés esetben akár az összes idegenbeli alapszakasz-mérkőzést is adhatja majd a csatorna – amennyiben azokat a pályaválasztó klubok országában sugározza bármilyen Tv-társaság.

    Egyelőre csak bízni lehet benne, hogy minél több dél-szláv túra kerül majd képernyőre. A szolnoki csapattal idegenbe utazni nem tudó fanatikusok és a további érdeklődők sem maradnak le már az Olaj Adria-liga-rajtjáról sem, hiszen a vasárnapi, Szlovéniában rendezendő KRKA Novo Mesto–Szolnoki Olaj KK derbit is élőben láthatják majd a Sport TV-ben 18.00-tól!

    Forrás: Kezdő5.hu

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása