• Hogyan él Hanga Manresában?

    A magyar válogatott kiválósága, Hanga Ádám visszatért spanyol klubjába, a Manresába. Európa legerősebb bajnokságában nincs könnyű dolga, de ügyesen felvette a ritmust.

    Tavaly átlagosan húsz percet játszott, saját bevallása szerint elég hullámzó játékot mutatott, úgyhogy az idei év célja a stabilizálódás. A San Antonio Spurs fókuszában lévő játékos a katalán Manresában nagyon jó életet él, ezt mutatta be a Sportklub tavaly májusban, amikor kilátogattak Hangához.

    Ha valaki nem látta volna, hogyan él Hanga Manresában, nézne a játékosról edzésfelvételeket, vagy ahogy kávézik, akkor itt van két információkban gazdag videó.

    A látogatás folytatásában felbukkan Lóránt Péter, az akkor még szintén spanyol országban játszó játékos. Titkos információ: Lóránt horkol, és ez az együttalvásokból derült ki! 

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    utazunk 2012.09.19. 19:40:23

    Lorant idokozben atigazolt Olaszorszagba a Virtus Romahoz.

    valuska 2012.09.19. 23:48:23

    ez teljesesn jogos. a videó májusban készült, akkor még Spanyolországban nyomta. pontosítok, kösz
süti beállítások módosítása