• Pletyka: Lebron Jamest megszerezné a Lakers

    Egy akkora képtelenségnek hangzó pletykát írt meg az ESPN tegnap, hogy nem tudunk nem hinni az információk megalapozottságában. Egyfelől az ESPN komoly sportújság, másfelől a szerző, Brian Windhorst arra hivatkozik, hogy több NBA-csapat vezetőjével is beszélt.

    2014-ben Kobe Bryant befejezi a pályafutását, akkor jár le a Lakersnél a szerződése, korábbi nyilatkozataiban is azt lőtte be, hogy 35 évesen végez. Helyére a jelenlegi legjobb kosárlabdázót, Lebron Jamest hozná a szakvezetés, akinek 2016-ban jár le a szerződése a Miami Heatnél, és addig mindvégig bajnoki címre esélyesek. Az másik kérdés, mennyire tépázza meg Lebron James imidzsét egy újabb, több éves hercehurca az eligazolással: a clevelandi eligazolás, amit főműsoridőben jelentett be a Decision című ESPN-műsorban, egyáltalán nem tett jót a branddel megegyező játékosnak. Ha most megtalálta az otthonát, akkor nem kellene csak a pénz miatt eligazolnia. 

    A Lakers nem szokott ilyen bevásárlásokkal viccelődni, az idei nyáron a bajnokcsapat-építés miatt megvették rövid távra Steve Nash-t, illetve hosszú időszakra franchise playernek Dwight Howardot. A következő idényben még nagyon sok pénzt kell fizetnie a Lakersnek az iszonyú bevásárlás miatt: Kobe utolsó szezonjában az NBA történetében második játékosként fog 30 millió dollár felett keresni egy idényben, illetve a  luxusadó 80 millió dollár felett lesz. A most meglévő fontos játékosok közül, vagyis a kezdő ötösből csak Howardnak lesz élő szerződése, Gasoltól Metta World Peace-ig mindenkinek lejár. Kobe Bryant tervezett visszavonulásával nem a lyukat próbálja meg a Lakers majd foltozgatni, hanem valami teljesen újra készül.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása